сряда, 20 юли 2022 г.
Защо да изберем TYENT?19 причини да закупите йонизатор за алкална вода от TYENT България

Системите за йонизация на водата, разработени от TAEYOUNG E & T Co, Ltd, имат редица уникални предимства пред аналозите на други производители. Нека разгледаме част от тях.

 

1 ПРИЧИНА: пиенето на вода Tyent е ПОЛЕЗНО И ИЗГОДНО!

Цена за 1 литър питейна вода Tyent *

 

Проста аритметика: максимална цена на система = $ 3500

Минималният експлоатационен живот е 10 години,а цената на година средно е $ 350.

Смяна на филтри 2 пъти годишно (обем 3600 литра).

Общо: годишни разходи за консуматив = 550$ годишно за 7200 литра вода!!!

от които имаме предполагаемо разделение на употреба:

1) 30% киселина - 2 100 литра за външна употреба и хигиенни нужди;

2) 70% алкална – 5 040 литра за вътрешна употреба и консумация от всички вкъщи!

 

Максимална цената на 1 ЛИТЪР ПИТЕЙНА ВОДА TYENT = 0, 12 $

 

* като водата преминаваща през системите на TYENT е изцяло от чешмата.

 

2 ПРИЧИНА:

99% от всички части на йонизаторите за алкална вода на ТИЕНТ са проектирани и произведени в един завод намиращ се в Южна Корея. Всички части са добре тествани преди сглобяването на цялостната система, като това намалява риска от скрап или попадането на дефектни части в апарата на йонизаторите на TYENT България. «TAEYOUNG E&T Co» носи пълна отговорност за качеството на своите продукти от близо 30 г. насам.


3 ПРИЧИНА:

Всички изследвания и разработки се извършват от собствен Южнокорейски изследователски център. Оборудването на компанията-производител е одобрено от Администрацията по храните и лекарствата на Южна Корея и хиляди учебни заведения, болници, здравни предприятия използват системите за йонизирана алкална вода на TYENT.


4 ПРИЧИНА :

Системите за йонизирана алкална  водата TYENT имат най-големите и качествени филтри сред аналозите на пазара. По-големите филтри означава повече място за филтрираща среда, а по-високо качество на филтърни материали ще ви осигури най-качествоното филтриране във вашия дом, офис или вила.


5 ПРИЧИНА:

Влакнестите, въглеродни, антибактериални и керамични филтри са изработени от най-добрите материали, като всички те се подлагат на строг контрол на качеството и биват предварително тествани под съответно налягане.

6 ПРИЧИНА:

Известно е, че ултравиолетовото лъчение, използвано за дезинфекция на водата, не е безопасно за човешкото здраве и околната среда. Затова TYENT поддържа чудесна алтернатива на този метод за пречистване. Нашите филтри използват ултра-кухи влакна, които имат свойството на селективно почистване: да задържат частици от вируси и бактерии (до 0,01 микрона), но в същото време да пропускат полезни микроелементи. Този материал се използва и в медицината, като в апаратите за бъбречна хемодиализа (метод за пречистване на извънбъбречната кръв при остра и хронична бъбречна недостатъчност).

7 ПРИЧИНА:

Филтриращата система на йонизаторите за алкална вода TYENT елиминира присъствието на голямо разнообразие от микроорганизми във водата, включително норовируси, хлорофори, ешерихия коли, салмонела и други микроби, които могат да причинят отравяне и множество нездравословни последствия за вашето здраве и здравето на вашето семейство!


8 ПРИЧИНА:

Филтърните елементи включват няколко вида керамика, които обогатяват пречистената вода с полезни микроелементи, т.е. те я минерализират.


9 ПРИЧИНА:

Обемът на филтриращите елементи е 3600 литра или 6 ползотворни месеца, чиста и вкусна вода. Консумацията/техният живот им е лесна/лесен за контролиране поради наличието на брояч на дисплея на устройството.


10 ПРИЧИНА:

Камерата за електролиза (сърцето на йонизаторите за алкална вода TYENT) използва плочи/ платки, изработени от медицински титан и покрити с платина, като покритието е 10 пъти термично обработено. Такива метали не са избрани случайно: те не се нагряват, не се поддават на влиянието на външната среда, поради което могат да служат повече от 10 години.


11 ПРИЧИНА:

Плочите, използвани в йонизатора, са най-големите в историята на индустрията занимаваюа се с йонизатори за алкална вода. Благодарение на увеличените плочи се подобряват алкалните и киселинните свойства на водата, получена в резултат на електролиза. Такава вода има по-високо / по-ниско рН (от 2,3 до 12) и по-високо ORP (редокс потенциал), което прави водата най-полезна.

 

12 ПРИЧИНА:

Мощността на нашите йонизатори е най-високата в индустрията и ви позволява да получите най-добрите свойства на водата без никакви химикали!


13 ПРИЧИНА:

Всеки процес за производство на електролитна вода се контролира от вграден полупроводников процесор, който автоматично намира оптималния режим на работа въз основа на данни за потреблението и качеството на водата.


14 ПРИЧИНА:

Системата за управление ви позволява да получавате чиста и здравословна вода с едно натискане на бутона по всяко време и на една ръка разстояние във вашия дом, офис, вила. Всеки човек може да го направи!


15 ПРИЧИНА
:

Нашите йонизатори имат функция за автоматично самопочистване, тоест те се включват автоматично при необходимост от промиване на системата и последващата й правилна работа. В процеса на почистване се използва полярна технология против варовик - най-модерната в бранша. Този метод на почистване може значително да удължи живота на устройството.


16 ПРИЧИНА:

При производството на нашите устройства не се използва олово и химикали, което е документирано. Този факт показва, че когато водата премине през йонизатора, такива вещества никога няма да попаднат във водата, която вие и вашето семейство консумирате и оползотворявате за различни нужди във вашето ежедневие!


17 ПРИЧИНА:

Висококласният и компактен дизайн на нашите йонизатори се съчетава перфектни с всеки кухненски интериор.

 

18 ПРИЧИНА:

Системата за управление на компанията отговаря на стандартите за качество ISO 9001 и ISO 140001.


19 ПРИЧИНА:

Компанията TYENT България , предоставя на своите клиенти 10 години безплатно сервизно обслужване!

Благодарение на технологиите на TYENT, днес всеки дом може и заслужава да има чист източник на вкусна, здравословна, заредена с енергия и добра за здравето ни ВОДА!

ЗАЩО TYENT?

ЗАЩОТО ИЗБОРЪТ ИМА ЗНАЧЕНИЕ!