сряда, 20 юли 2022 г.
Йонизиращите плочи на TYENT


Електролитните плочи са най-важният компонент на всеки воден йонизатор. Повечето йонизатори използват твърди или мрежести плочи.
Твърдите плочи са известни със своята надеждност и здравина; основният им недостатък е, че електролизата се извършва по периметъра на плочата и за нейната ефективност тя трябва да има максимален брой ребра.

Мрежестата плоча, със същия размер като твърдата, ще има повече ребра и по този начин ще увеличи мощността на електролизата с 25%. Въпреки това, мрежестите плочи имат друг проблем, те са крехки и краткотрайни поради дизайна на мрежата.

TYENT Корея разработиха уникално решение, което наричаме хибридни, перфорирани, мрежести плочи. Към днешна дата TYENT е единствената компания, която използва перфорирани мрежести плочи с толкова зашеметителна ефективност.

Технологията за създаването им е проста - взимаме солидна плоча и пробиваме в нея много малки отвори за увеличаване на площта, достъпна за електролиза. Хибридната перфорирана плоча е много по-ефективна от плътните или мрежести плочи, и съчетава здравината на първата с максималната площ на взаимодействие на втората.

Хибридна плоча:

-не се чупи;

-не се руши;

-не се разтваря;

-не се покрива с цъфтеж.

Тя е изработена е от медицински титан - потопен няколко пъти в платина.

Плочите имат редица безспорни предимства пред всички други. Това позволява на йонизаторите на TYENT да заема водеща позиция на пазара. Освен това е важно не само качеството, но и броят на плочите в йонизатора. TYENT SOUTH KOREA произвежда йонизатори за вода с до 13 хибридни перфорирани плочи, гарантиращи мощна електролиза, максимална повърхност на взаимодействие, високо ниво на pH на алкалната вода и оптимално отрицателно ORP. Във всичките ни TURBO TYENT йонизатори са инсталирани хибридниперфорирани, мрежести плочи.