Алкалната вода и женското Здраве

16 май, 2022 | Полезно за водата

Алкалната вода е добра не само за профилактика или превенция, ала и за подобряване на здравето на жената и нейните здравословни нужди.

Въпреки това някои все още се съмняват: това рекламен трик ли е? Наистина ли йонизираната алкална вода е толкова полезна, колкото се разказва? Нека се опитаме да Ви убедим. Но първо, един интересен факт. Най-големите ползватели на този метод за пречистване на водата в света са японците. Те самите са създали множество научни центрове и лаборатории още през 60-те години на 20-ти век и са изучавали из основи ползите от молекулярния водород, алкалната вода, всички нейни свойства  и невероятни предимства за нашето тяло и ежедневни нужди.

Характеристиките на взаимодействието на водата с други вещества определя нейния химичен състав, pH и редокс потенциал. Но водата, с която разполагаме, обикновено има висока киселинност поради високото съдържание на соли и различни примеси, тежки метали, микропластмаса, флуориди и много други вредни вещества, а доста често паразити и бактерии. Това от своя страна причинява нарушение на метаболитните процеси и в резултат на това окисляване на тялото, което води до сериозен киселинно-алкален дисбаланс.

Какво трябва да разбираме под термина “жива” вода? Алкалната йонизирана вода (рН 8–12) се нарича Жива вода.

Ежедневното пречистване на водата за съвременния човек се е превърнало в необходима рутина. Следователно световният интерес към йонизацията на водата нараства главоломно, както и към йонизаторите на TYENT. Но нека Ви запознаем с предимствата от йонизацията на водата и какви ползи може да донесе тази „Жива“ напитка за човешкото тяло.

Учените отдавна са потвърдили, че съвременният начин на хранене на човека е причина за много здравословни проблеми. Цял клон на науката изучава повишаването на телесната киселинност под влиянието на западната „диета“. Особено интересно в това отношение е въздействието на алкалната вода върху тялото. Учените доказват чрез различни методи, че редовната употреба на йонизирана алкална вода има положителен ефект върху здравето на човек и върху всяка една система в него.

Според учените различните механизми имат различно въздействие върху човек. Йонизираната алкална вода съдържа голям брой активни водородни молекули и сама по себе си е антиоксидант, служещ за неутрализиране на свободните радикали, които увреждат клетките и причиняват редица заболявания.

Много научни статии са посветени на ефектите на йонизираната вода върху половата система. Живата вода гарантирано може да се превърне в превенция на болести поради своите антиоксидантни свойства.

Науката е доказала, че несъмненото предимство на йонизираната алкална вода е предотвратяването на много различни заболявания, причинени от свободните радикали и токсини.

Интимната хигиена на жените е тема, за която, за съжаление, не се говори толкова често. Пациентите не задават въпроси в лекарския кабинет и твърде малко се интересуват от информация от свободни източници. Дори младите майки рядко обръщат необходимото внимание на правилната интимна хигиена на своите момичетата. Въпросът е прост. Но всъщност непознаването на основите на правилната грижа и избора на продукти за интимна хигиена води до здравословни проблеми.

Изследванията показват, че алкалната вода осигурява ползи, които липсват на обикновената чешмяна или бутилирана вода. Какви са тайните ѝ? Тя възстановява pH баланса в тялото – алкалната вода носи по-високо количество pH нива от обикновената бутилирана вода, което допринася за намаляване на нивата на киселинност в тялото Ви.

Още през 60-те години на миналия век в Япония възникват десетки, а към днешна дата вече и хиляди научни изследвания за подобряване на ползите от обикновената питейна вода. Различните ползи от алкалната вода достигат до потребителите в най-чиста форма. Предимствата на йонизираната алкална вода вече са популярни по целия свят.

Ето някои от множеството предмиства на йонизираната алкална вода:

Йонизираната алкалната вода е мощен антиоксидант

Човешкото тяло е създадено в съвършен баланс, ала нездравословния начин на хранене, живот и липсващ двигателен режим предразполагат човешкото тяло към проблеми и следователно то се нуждае от мощен антиоксидант, който да ги предотврати.

Съдържайки различни хранителни вещества, витамини и минерали, алкалната вода предотвратява и лекува огромен брой здравословни проблеми, пред които може да е изправено човешкото тяло. Бъдете наясно с предимствата от йонизираната алкалната вода за тялото и се възползвайте от невероятните качества, които всеки йонизатор на TYENT ще допринесе на Вас и Вашето тяло.

Йонизираната алкална вода ефективно балансира pH на тялото

Едно от основните предимства от пиенето на алкална вода е, че тя помага за подобряване на киселинно-алкалния баланс в тялото. Когато Вашия организъм е с предимно киселинно pH, се развиват болести, паразити, бактерии и вашата имунна система отслабва. Когато се консумира от Вас и Вашето семейство, тази вода помага за балансиране на необходимото ниво на pH в тялото и е чудесна превантивна мярка за по-нататъшни проблеми.

Подпомага детоксикацията

Консумацията на алкална вода подпомага правилния процес на детоксикация на човешкото тяло. Тъй като алкалната вода съдържа важни хранителни вещества, тя може да се използва за постигане на необходимия баланс при процеса на детоксикация. Антиоксидантите и витамините, съдържащи се в алкалната вода, спомагат за лесното премахване на токсините и свободните радикали от човешкото тяло.

Ползите от алкалната вода при отслабване

Ако искате ефективно и бързо да премахнете излишните килограми от тялото си, трябва да се съсредоточите върху консумацията на повече продукти и съставки, които могат да улеснят процеса на отслабване. Алкалната вода съдържа всички желани и необходими хранителни вещества, които улесняват загубата на килограми и поддържане на Вашето здравословно тегло.

Една от най-важната полза, която алкалната вода носи, когато се опитвате да отслабнете, е константното балансиране на нивата на pH на тялото ви. Човешкото тяло се нуждае от балансирани алкални условия, за да работи добре. Телесните мазнини са предимно в киселинния диапазон на pH и допринасят за подкиселяването на тялото Ви. Редовното пиене на алкална вода, несъмнено ще възстановите здравословното ниво на pH, което намалява киселинността и помага за изгарянето на мазнините чрез серия от реакции на неутрализиране.

Един прост начин да постигнете това е като замените коктейлите през уикенда с чаша или две Жива алкална вода TYENT, която не само има райски вкус, но и ще ви помогне да се отървете от тази нездравословна форма.

Въпреки че няма чудодейна формула, която да Ви помогне да отслабнете незабавно, пиенето на йонизирана алкална вода, като от системите на TYENT , може значително да ускори процеса и да подпомогне на усилията Ви. В крайна сметка тайната за по-слабо и здраво тяло е комбинирането на правилна хидратация с полезна, жива, добра вода. Без съмнение, това е най-добрият начин да отслабнете по-бързо.

Перфектна за консумация по време на бременност

Според японски учени, когато една жена забременее, тя губи изключително много от алкалните си минералите, необходими за качественото отглеждане на плода в утробата ѝ. В ранния етап на бременноста тялото на майката губи тези важни алкални минерали много бързо. Тази загуба окислява кръвта, което явление е и причината за сутрешното гадене, и често наблюдавания дискомфорт по време на цялата бременност.

Алкалната вода е чудесен начин да поддържате вашето pH балансирано. Когато кръвта стане предимно кисела и излезе извън нормалния киселинно-алкален баланс, майката и плода са изложени на огромен риск, свързан с тяхното добро здраве.

Пиенето на алкална вода по време на бременност подпомага стабилизирането на нивата на pH на организма, поддържането на постоянно киселинно-алкално равновесие и възстановяването на алкалните минерали в тялото, които се доставят и на плода.

Прекалено киселата среда прави тялото податливо на редица дегенеративни заболявания. Консумацията на алкална вода спомага за укрепването на имунната система на майката и на плода.

Не подлагайте здравето си на риск и предприемете всички ефективни мерки за по-спокойна бременност.

Направете всичко нужно, за да бъдете здрави и Вие, и Вашето бебе!

Ползи за здравето на Вашата кожа

Според UW Health (Академичния медицински център към Университета на Уисконсин), „ако кожата Ви не получава достатъчно хидратация, тя ще стане лющеща се, стегната и суха. Кожата, както всяка друга част на тялото, е изградена от клетки. Клетките са направени от вода. Колкото по-суха е кожата Ви, толкова по-податлива на бръчки“.

Ако искате блестяща, чиста кожа, тялото Ви трябва да елиминира токсините. Колкото по-добро нивото на хидратация има тялото Ви, чрез здравословна и чиста вода, толкова по-лесно може да премахне токсините.

Според FoodNDTV, едно от предимствата на алкалната вода е да засили имунната ви система. При условие, че имате слаба имунна система, Вие по-скоро ще се разболеете. Ефектите от болест плюс лекарства причиняват суха кожа, обриви и акне. В някои случаи това може да доведе до възпаление.

Едно от ключовите предимства на пиенето на алкална вода за кожата Ви е укрепването на имунната система. Вашата силна имунна система предотвратява болести, така че избягвате увреждане на кожата си.

Тъй като алкалната вода осигурява по-добра хидратация, тя Ви помага да забавите и процеса на стареене на кожата.

Хората, които се грижат за здравето си, приветстват алкалната вода в живота си и в домовете си все по-често с цел по-добър и здравословен начин на живот. Тъй като по-голямата част от хранителните навици на човека са в киселинна среда (чай, кафе, алкохол, сготвени ястия, мъртва храна), алкалната вода е огромен помощник в балансирането на киселинно-алкалния баланс на Вашето тяло.

Ускорете растежа на косата

Не може да не обърнем специално внимание на използването на водата върху косата и скалпа. Тъй като човешката коса и скалпът са податливи на различни вредни влияния, дори и малко невнимание може да причини много неприятности. Ето защо трябва да се съсредоточите върху използването на алкална вода, за да получите желаните ползи за растежа на косата.

Известно е, че алкалната вода подобрява притока на кръв към скалпа, което насърчава растежа на косата. С редовна употреба на алкална вода можете да лекувате много проблеми, които могат да възникнат на скалпа и косата, като се възползвате от противовъзпалителните ѝ свойства.

Днес йонизаторите за вода са широко разпространени в Азия. Повече от 30 милиона японци имат достъп до йонизирана алкална вода. В продължение на повече от 30 години в Япония болниците и клиниките използват пречистена, електрически преструктурирана, йонизирана, алкална вода за лечение на много заболявания. Повече от 6500 японски лекари препоръчват тази вода като най-добрата питейна вода. Днес тази технология става достъпна за хората по цялото земно кълбо.

Компания номер 1 в света TYENT (Южна Корея) за йонизатори за вода предлага най-високотехнологичните и висококачествени йонизатори за алкална вода! С 26 години история и в над 55 страни предлагаща тези невероятни и жизнено важни оздравителни продукти.

От 2021 г. Компанията ни представя СИСТЕМИ ЗА ЙОНИЗИРАНЕ НА ВОДА от ПРЕМИУМ КЛАС „TYENT“ на българския пазар, директно от световно признатия лидер в индустрията – “TAEYOUNG E&T Co Ltd”, Корея.

В България вече стотици семейства са открили полезните свойства на вкусната, жива, полезна, добра и енергизираща вода на TYENT.

Най-чистата и полезна вода в света може да бъде на една ръка разстояние за Вас и Вашите близки още сега!

ИЗБОРЪТ ИМА ЗНАЧЕНИЕ!

Become part of the TYENT family. Get -5% on your order