ЗА ХОРА, КОИТО ИСКАТ
ДА ПОСТИГНАТ
ЗНАЧИТЕЛНА ПРОМЯНА В ЖИВОТА СИ

ТРАНСФОРМИРАЙ ЖИВОТА СИ И ЖИВОТА НА ТВОЕТО СЕМЕЙСТВО.

Искаш ли да научиш повече за своето Здраве с “ВОДНА РЕВОЛЮЦИЯ”, за скитите тайни на дълголетието, и кой е най-важният фактор за успеха на твоето Здраве….

ПРОМЕНЯЙКИ ВОДАТА, КОЯТО ПИЕШ, ПРОМЕНЯШ СЪДБАТА СИ!
ТРАНСФОРМАЦИЯ С ВСЯКА КАПКА…

Тази книга е РЕВОЛЮЦИОННА
за нашето време!

Тази книга е Оригиналната наука за Водата, представяща силите на водата в името на един свят без болести.

Книгата която промени Живота на хиляди хора по света в последствие превърнали се в Посланици и Пазители на водата и Здравето!

Тайната на дълголетието се крие във всяка капка на правилната хидратация, самият свети Граал, който подобрява значително качеството на Живота и увеличава неговата продължителност с 10- 15 години.

Благодарение на книгата ще научиш научно доказани и изпитани методи, които помагат на милиони хора по света да постигат феноменални резултати в здравен план.

ЕТО КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИШ:

Книга “ ВОДНА РЕВОЛЮЦИЯ.
Наука за водата. Живот без болести”

Тази изключителна книга представлява кулминация на години страст, изследване и ангажимент да ви обогати с познанията за транформиращата ви връзката с водата, труд и отдаденост в изследване на областта на водата, правейки я върхът на модерната и всеобхватна литература.

Потопи се в Океан от Знания!

Открий дълбоките прозрения, извлечени от над 1000 научни статии, новаторски изследвания и мъдростта от 40+ книги на световни автори за водата. “Водна Революция” не е просто обикновено четиво; това е изключително пътуване в областта на човешкото здраве. “Водна Революция” на Ади и Милен Цанови е съкровищница от мъдрост, практически знания и вдъхновение, което ще промени вашия поглед към живота и благополучието. Тази изключителна книга разглежда трансформиращата сила на водата и как тя влияе на нашето здраве, от нашите първоначални стъпки до ежедневните ни рутини. Не пропускай възможността да откриеш необикновеното в обикновеното – вземи своя екземпляр на “Водна Революция” днес!

Непрекъснатата борба за истина на Ади и Милен Цанови завършва в книга, която стои на кръстовището между науката, страстта и практическите прозрения!

Безпрецедентна в своя обхват, “Водна Революция” обхваща разнообразие от теми, от произхода на живота в утробата до комплицираността на клетъчната хидратация.

Тази книга не е просто информираща; тя е трансформираща, бидейки за теб верен пътеводител за разгръщане на пълния потенциал на водата за по-здравословен и пълноценен живот.

БОНУС 1: Ваучер за отстъпка от 500лв за воден йонизатор от TYENT България.

БОНУС 2: Достъп до затворена Facebook група “Удоволствието да Бъдем Здрави” и “Водна Революция”

Групите, в които ще намериш знания, които могат да спасят Живота ти. В които, получаваш достъп до подбрани материали и експертни съвети за здраве, хранене и невероятните ползи от водата. Бъди в течение с последните изследвания и доказани практики за Здраве. Свързваш се с хора, споделящи страстта ти към дълголетието и благосъстоянието в Здраве. Споделяй опит, търси съвети и предлагай подкрепа, за да допринесеш за позитивната и вдъхновяваща общност. Защото малките промени водят до големите резултати! Получаваш отговори на своите въпроси, благодарение на достъпа си до ексклузивни ресурси, уебинари и допълнителни материали, които задълбочават съзнателения ти избор и разбор на холистичното Здраве. Възползвай се от ексклузивни отстъпки на продукти и услуги, свързани със здравето. Членството е съпроводено от привилегии за облагородяване на преживяването и личния ти път към пълноценното Здраве. Освен здравето, тези групи насърчават приятелство и чувство за общност.

БОНУС 3: Два броя електронни ръководства за приложенията и ползите от водата

Открий силата на информацията от внимателно изготвените ръководства за отключване на пълния потенциал на йонизираната алкална вода и революционните съвременни технологии, позволяващи ни достъпа до най- чистата и свежа вода в света- водните йонизатори.

Първата брошура разглежда трансформационния свят на алкалната вода, разкривайки нейното дълбоко влияние върху здравето. Получи по-задълбочена представа за уникалните характеристики, предимства и науката зад йонизираната алкална вода. Запознай се с подробностите и уникалните характеристики на водните йонизатори без аналог в индустрията и изберете перфектното решение за вашите хидратационни необходимости и здравни цели.

Второто електронно ръководство е твоят надежден спътник в борбата с килограмите чрез силата на йонизираната алкална вода. Разгадай как тази уникална вода може да подкрепи и подобри пътят ти към желаното тегло, правейки всяка стъпка към успеха по-значима.

БОНУС 4: Сапун Tyent TM-X Beauty

Сапунът Tyent TM-X Beauty е израз на отлична грижа за кожата и отговорност към околната среда. Отличаващ се с общите микроорганизми (TM) и обогатените витамини (X), извлечени чрез прецизен процес на ферментация, изборът на този сапун отразява грижата за здравето, тъй като в него се обединява хармонично съчетание от естествени, подхранващи елементи като ферментирал концентрат от нар, билкови ензими и хиалуронова киселина. Чрез процеса на ферментация се повишава ефективността на тези съставки, предоставяйки подобрени ползи за сияйна и здрава кожа. Наситен с естествени, подхранващи съставки, продължителното време за изработка от 600 часа на сапуна гарантира не само почистващ ефект, но и подкрепа за дългосрочното здраве на кожата. Неговата богата, кремообразна пяна предоставя разнообразие от възможности за приложимост, лесно премахва грима и служи като роскошна пяна за бръснене. TM-X Beauty Soap превъзхожда обичайната грижа за кожата, предоставяйки хармонично съчетание от качествен състав, ефективност и екологична съобразност.

Подобрете качеството на вашето ежедневие с продукт, който се грижи за Здравето на вашата кожа и за планетата.

Цена: 14лв.

ЗДРАВЕТО Е ВОДА И ВОДАТА Е ЗДРАВЕ! ОТКРИЙ ВОДНАТА РЕВОЛЮЦИЯ:

ПРЕДИЗВИКАЙ ЖИВОТА СИ!

Обща стойност на всичко 542 лв

СЕГА САМО за 28 лв

(спестявате 517 лева)

Направи правилният избор сега!

НЕ ГУБИ И ДЕН БЕЗ ДА ЗНАЕШ ПОВЕЧЕ ЗА СВОЕТО ЗДРАВЕ!

Бройките са ограничени и предложението за бонусите изтича скоро.

Ден(а)

:

Час(а)

:

Минути(и)

:

Секунди(и)

НАУКА ЗА ВОДАТА

“Водна Революция” не е само глобална перспектива за водата; това е насочен към теб пътеводител, приложим към уникалното ти пътуване към оптималното здраве и жизненост.

Разкрий тайните, които мнозина не са успели да разгадаят и се присъедини към “Водната Революция” за живот, обогатен от най-съществения елемент на съществуването.

Готов ли си да революционизираш разбирането си за водата?

Потопи се във “Водна Революция” сега и утоли жаждата си за знания!

Водна Революция: Открий Силата на Водата и Трансформирай Живота си!

В името на хората, които искат да научат:

Тайните на Клетъчната Хидратация

Лечебен Еликсир: Йонизираната Алкална Вода като мощен естествен антиоксидант

За здравето, като динамичната връзка между вода, хранене и начин на живот

Знания от над 1000 научни статии, новаторски изследвания и мъдрост от 40+ книги посветени на водата и здравето

Как хроничната дехидратация изпива Живота от нас, подчертавайки важността на правилната хидратация

За ролята на водата в процесът на стареене и дълголетието

Как да насърчавате общото благосъстояние на тялото чрез водата

За връзката между вискозитета на кръвта, хидратацията и техният ефект върху общото сърдечно-съдово здраве

Митовете за Водата, развенчавайки съмненията за нейния потенциал да лекува заболяванияата в процесът на стареене и дълголетието

Как да се предпазвате от болести чрез правилна хидратация, (превантивна мярка срещу болести като глаукома, левкемия и лимфома)

За въздействиетона водата върху кръвообращението

(Потопете се в танца на водата и кръвообращението, предотвратявайки згъстяване и налагания в съдовата система)

Концепцията- окисление на кръвта, ефектите върху сърцето и как правилната хидратация може да бори оксидативния стрес

За връзката между излишната киселинност, дефицита на минерали и ролята на водата в поддържането на балансиран pH

Как съвременните диети допринасят за киселинността и как алкалната вода може да противодейства на отрицателните ефекти

Мисията на книгата, насърчаваща проактивен подход към здравето

Практически съвети за интегриране на вода, хранене и здравословен начин на живот в ежедневието си

Готов ли си да трансформираш живота си със Семейство Цанови и Водната Революция?

Ето какво ще получиш:

Книга “ ВОДНА РЕВОЛЮЦИЯ. Наука за водата. Живот без болести”

БОНУС 1:

Ваучер за отстъпка от 500 лв за воден йонизатор от TYENT България

БОНУС 2:

Достъп до затворена FaceBook група “Удоволствието да Бъдем Здрави” и “Водна Революция”

БОНУС 3:

Два броя електронни ръководства за приложенията и ползите от водата

БОНУС 4:

Сапунът Tyent TM-X Beauty е израз на отлична грижа за кожата и отговорност към околната среда.

Обща стойност на всичко 542 лв

СЕГА САМО ЗА 28 лв

(спестяваш 517 лева)

Ето какво споделят някои от нашите читатели…

Водната революция настъпи в живота ми, докато се борех с хронично заболяване, чувствах се заключена в цикъла на симптомите и дискомфорта. Знанието, споделено в тази книга, стана моят спасител. Като въведох правилната хидратация в рутината си, почувствах значително намаляване на тежките симптоми. От повишените нива на енергия до чувство на обновление, тази книга ми помогна да възвърна контрола върху здравето си и да приема живота с отворено съзнание.

Ния Митева

“Водна Революция” се оказа безценен съкровищен фонд за нашето семейство, отключвайки изобилие от мъдрост, която преобрази нашето възприятие за здравето. Споделеното от авторите ни вдъхнови да открием и припознаем невероятния лечебен потенциал на водата. Прегръщайки това новопридобито знание, семейството ни свидетелства за забележително подобрение в имунитета, храносмилането и общото чувство за жизненост. Книгата е катализатор за положителни промени, които се разпростират извън пределите на просто индивидуалното благополучие, създавайки предпоставки за обогатяването на живота на цялото семейството. С въвеждането на йонизирана алкална вода в нашата ежедневна практика, резултатите бяха нищо по-малко от изумителни. От увеличената устойчивост срещу хронични проблеми на моята съпруга, до по-малко неразположения и настинки при децата, “Водна Революция” стана нашата библия за здраве.

Димитър Станчев

Пространството между първата страница и последната на тази революционна книга аз изживях като едно вълнуващо пътешествие, което преформулира перспективата ми за здравето. Този уникален сбор от дидактика, журналистика и честна реч предизвиква конвенционалните медицински наблюдения и насърчава читателите да изследват извън установените норми. Книгата за мен беше призив за действие, който ме призова да предизвикам статуквото, да променя здравословната си съдба и да се отдам в ръцете на възстановителната магия на водата.

Доника Георгиева

Подаръкът на нашия ръководител към целия ни екип беше революционен. Като извънредно определихме въздействието от книгата върху целия ни екип. Заедно се ангажирахме в ежедневни практики, вдъхновени от книгата, създавайки обща рутина, насочена към здравето и благополучието. От общи сесии за хидратация до приемане на по-здравословни хранителни навици, книгата катализира положителни промени, които сега се разпростират из целия офис. Книгата кръстихме строителят на нашата общност, обединяващ ни в стремежа към по-здравословна работна среда.

Валери Методиев

Изучавай тази

книга И ПРИЛАГАЙ ПРИНЦИПИТЕ от нея!

Читателю, след прочита на тази книга, ти ще си ЗНАЕЩ ЧОВЕК, ще се превърнеш в ПАЗИТЕЛ НА ВОДАТА!
Бъди добър стопанин на този най-важен ресурс за Живота на човечеството.

Ти си един от това човечество.
Живей чисто и не наранявай Природата.
И знай,че Природата не е място за посещение,
тя е НАШИЯТ ДОМ.

Become part of the TYENT family. Get -5% on your order