Приложение на йонизаторите

У дома

Погрижете се за здравето на цялото семейство, като осигурите йонизирана алкална вода с доказани ползи за малки и големи. Използвайте за пиене и за миене на плодове и зеленчуци и създайте у децата си здравословни навици от ранна възраст.

В офиса

Покажете на служителите и на клиентите си колко е важно за Вас здравето и благосъстоянието им, като им осигурите чиста и жива вода с йонизаторите TYENT. Изберете елегантни дизайнерски решения, които ще се впишат хармонично в модерната офис среда.

Ресторанти

Решения за ХОРЕКА, които ще променят качеството на предлаганите от Вас услуги. Йонизаторите TYENT ще Ви осигурят несравнима чистота на водата, която ползвате за миене на продуктите и за приготвяне на предложенията в менюто Ви.

Здравни заведения

Здравето на пациента е на първо място във всеки един момент във Вашия медицински център, лекарски кабинет, дентално студио и др. Дайте на посетителите си увереност във Вашата грижа с йонизирите TYENT за чиста и жива вода.

Детски заведения

Най-малките са особено чувствителни към заобикалящата среда. Нека им дадем добър пример, като същевременно се погрижим за благосъстоянието им с TYENT. Започнала като игра, употребата на йонизаторите за вода ще се превърне за тях в здравословен навик.

Водни йонизатори TYENT

Изборът има значение!

Become part of the TYENT family. Get -5% on your order