За Tyent България

Добре дошли в света на TYENT България!

Ние сме екип от съзнателни, търсещи хора, посветени на човешкия прогрес. Нашата мисия е да вдъхновяваме човечеството да бъде по-съзнателно и разумно, поставяйки здравето си и здравето на планетата в центъра на своето съществуване.

Ние от TYENT БЪЛГАРИЯ поставяме на първо място здравето и щастието на своите клиенти, предоставяйки им най-високотехнологичните водни йонизатори в света на марката TYENT SOUTH KOREA.

Нашата цел е през следващите пет години да подобрим здравето на хиляди български семейства и да допринесем значително и трайно за здравеопазването на страната ни.

Вярваме, че нашите йонизатори за вода TYENT са незаменими и вярваме, че и Вие съвсем скоро ще разберете това. Можете да се наслаждавате на използването на водата от Вашия йонизатор, наречена TYENT Water във всеки един момент на Вашето ежедневие. От изгрев до залез слънце.
Йонизаторите за вода Tyent не само произвеждат най-чистата и жива йонизирана вода, пълна с антиоксиданти, но и заместват десетки домакински пособия за почистване и обработване, а по този начин пестят Вашето време и средства. Няма да отнеме много, докато Вие и Вашето семейство започнете да живеете и да се чувствате по-добре благодарение на йонизаторите за вода TYENT.
Здравето на всеки един от нас зависи от качеството на водата, която приемаме. Изследванията на учени от цял свят доказват, че ако пием само висококачествена вода, продължителността на живота ни ще се увеличи с 10-15 години. Сред хората, които редовно пият вода от естествени извори и кладенци, има и множество столетници. И много от Вас вероятно са забелязали, че след прием на само една чаша висококачествена вода, се усеща прилив на сили, а след като опитате другата, с лошо качество, се усеща тежест в стомаха и неприятен вкус в устата. Като цяло връзката между водата и здравето е неуспорим факт. Без вода – няма живот!

Посрещнете здравето във Вашето семейство с TYENT!

Водни йонизатори TYENT

Изборът има значение!

Become part of the TYENT family. Get -5% on your order