Изследвания и разработки

R&D – изследвания и разработки

Разработка и изследване

Ние от TYENT България предлагаме високотехологични здравни продукти, разработени от TAEYOUNG E&T (TYENT South Korea)  – Лидер в изработването на водни йонизатори!

Компанията се отличава с високо качество на своите продукти и се гордее със своите производствени практики, които са насочени към осигуряване на безопасност и най-високо качество във всеки един продукт на TYENT.

Строг контрол на качеството

TYENT има високи стандарти за качество и използва напреднала технология и процеси, за да гарантира, че всеки продукт отговаря на най-високите стандарти. Компанията извършва редица тестове и проверки на всеки етап от производствения процес, за да се увери, че продуктите са безопасни и функционални.

Произвеждаме верифицирани продукти, които отговарят на изискванията за безопасност и ефективност, чрез съответната стандартизация на качеството.

Философия на дизайна

Ние от TYENT се стремим да постигнем универсален дизайн, който може да бъде използван навсякъде по света – във всеки дом, офис, ресторат, spa център, спортна зала или хотел.

Дизайнът на продуктите на TYENT е дело на цял екип от професионналисти, които постоянно надграждат визията на продуктите с цел комфорт и стил на всеки продукт.

Корейска техология – Италиански дизайн!

Използване на най-добрите материали

TYENT използва само висококачествени материали при производството на своите продукти. Това включва използването на неръждаема стомана и други устойчиви на корозия материали, които осигуряват дълготрайност и надеждност на продуктите.

Екологичност

TYENT се стреми да намали негативното си въздействие върху околната среда. Компанията използва енергоефективни технологии и процеси, които намаляват потреблението на енергия и водни ресурси. Освен това TYENT се фокусира върху разработването на продукти, които помагат на потребителите да намалят използването на пластмасови бутилки за вода и да намалят отпадъците.

Иновации и научни изследвания

TYENT инвестира значителни ресурси в научни изследвания и разработки, за да разшири границите на технологията за йонизиране на вода. Компанията постоянно иновира и подобрява своите продукти, за да отговори на нуждите на клиентите и да предложи по-ефективни и удобни решения.

Инвестиция в техническо развитие

Институтът за технологии на TYENT е упълномощен от Министерството на търговията, индустрията и енергетиката на Корея и от 2004 година и инвестира в постоянно развитие на нови технологии, използвайки стратегии за изследване и развитие с помощта на брилянтни експерти.

Технология за подобряване на качеството на водата

TYENT е експерт в разработването на продукти, които предоставят ценна подкрепа за хората и околната среда, използвайки “електролизна технология”. Нашите продукти включват Йонизатор за вода, Генератор за водородна вода, Стерилизиращ генератор за вода, Индустриален генератор за силно алкална вода, Индустриален генератор за силно кисела вода и други.

TYENT е ангажиран със запазването на високи стандарти на качество и екологична отговорност, като продължава да бъде водещ производител в индустрията на йонизаторите за вода!

Довери са на чистата и прясна вода с безупречно качество на TYENT!

Водни йонизатори TYENT

Изборът има значение!

Become part of the TYENT family. Get -5% on your order