Какво е йонизатор за вода

Какво представляват йонизаторите за вода?

Машините за йонизиране на вода са домакински уреди, които калибрират нивото на pH на обикновената чешмяна вода, за да я направят по-алкална или по-киселинна. Общото правило, което трябва да следвате, е, че водата с ниво на рН по-високо от седем е по-алкална, а водата с ниво на рН под седем е по-киселинна.

Водата с ниво на рН седем се счита за неутрална и безопасна за приготвяне на бебешко мляко, хранене или приемане на лекарства. С йонизаторите за вода на TYENT във Вашия дом можете да пречистите Вашата чешмяна вода от примеси и да използвате регулируеми настройки за приложения за почистване или стерилизиране.

История на йонизаторите за вода

Йонизацията на водата е сравнително нова концепция за Съединените щати и Европа, но технологията за алкална вода се използва в Япония и други части на Азия от много дълго време.

Първият търговски йонизатор за вода е произведен през 1950 г., но тези древни конструкции са големи и рядко се използват извън болниците и здравните заведения. През 1958 г. японски производители започват да произвеждат йонизатори за вода за битови нужди, които са сертифицирани като медицински устройства за подобряване на здравето. Не след дълго Корея започва масово производство на йонизатори за вода през 70-те години, които също са медицински сертифицирани.

Разгледайте нашите сертификати и акредитации

Днес йонизаторите за вода са широко разпространени в Азия. Повече от 40 милиона японци и корейци имат достъп до йонизирана алкална вода. В продължение на повече от 30 години в Япония болниците и клиниките използват пречистена, електрически преструктурирана, йонизирана, алкална вода за лечение на много заболявания. Повече от 6500 японски и корейски лекари препоръчват тази вода като най-добрата питейна вода. Днес тази технология става достъпна за хората по цялото земно кълбо. Още през 1966 г. японското министерство на здравеопазването и рехабилитацията потвърждава, че алкалната йонизирана вода е полезна за подобряване на здравето и е жизнено важна. Подобно потвърждение е получено от корейското правителство в началото на 70-те години.

Компания номер 1 в света TYENT (Южна Корея) за йонизатори за вода предлага най-високотехнологичните и висококачествени йонизатори за алкална вода! С история от близо 30 години и в над 55 страни предлагаща тези невероятни и жизнено важни оздравителни продукти.

Как работи йонизаторът за вода?

Йонизаторите за вода са прикрепени към обикновените смесители или ВиК връзки, за да елиминират замърсителите и да произвеждат първокласни нива на антиоксиданти. Тези най-съвременни системи преобразуват чешмяна вода чрез процес, наречен електролиза. Електролизата е процес, публикуван за първи път от учения Майкъл Фарадей през 1834 г. Днес TYENT е дом на най-добрия воден йонизатор на пазара и всеки от нашите модули разполага с големи плочи, които драстично увеличават количеството повърхностна площ, налична за електролиза. Когато електрически ток преминава през Вашата чешмяна вода, той разделя водата на водородни и кислородни частици. След това йонизаторът за водата изсмуква различните водни йони, за да ги държи разделени.

Алкалната вода се образува от повишените нива на отрицателно заредени йони. Киселинната вода се образува от положително заредените йони. Какво е йонизатор за вода – невероятна машина за производство на йонизирана, алкална, хидрогенизирана чиста вода!

Как да използвате киселинната и алкалната вода?

Много от нашите клиенти използват киселинна вода за различни приложения в личната хигиена и домакинството. Киселинната вода служи като изцяло натурален дезинфектант за домакинството и може да замени всеки от Вашите агресивни или токсични домакински почистващи препарати.

Леко киселинната вода действа като естествен почистващ препарат за кожата, ревитализатор на косата или антисептична вода за уста.

Алкалната вода се използва предимно за пиене, но може да се използва и за отстраняване на хербициди и пестициди от плодове и зеленчуци.

Какви са ползите за здравето от йонизираната вода TYENT?

Ползите за здравето от йонизираната вода са неоспорими. С най-добрия йонизатор за вода във Вашия дом можете да започнете да водите по-щастлив и по-здравословен живот. Максималният ампераж осигурява най-високото ниво на здравословни антиоксиданти, а йонизираната вода може да намали окислителното увреждане, нанесено на нишките на ДНК.

Здравословните алкални нива могат да предотвратят наддаването на тегло и да подобрят качеството на всички процеси в тялото. Йонизираната вода съдържа само пет до шест водни молекули на клъстер, докато конвенционалната вода съдържа десет до тринадесет водни молекули на клъстер.

Можете да се хидратирате бързо, като същевременно подхранвате тялото си по възможно най-добрия начин. Йонизираната вода също съдържа хидрогенирани йони, които са отлични за Вашата кожа и дори могат да насърчат растежа на растенията у дома.

Различни видове йонизатори за вода

Трите най-популярни системи за йонизиране на водата на TYENT включват модули за плот, под плот и преносими модули. Йонизаторите за вода на плота се закачат към крана на мивката и се предлагат с регулируеми предварителни настройки, които Ви позволяват да изберете нивото на рН на водата. Повечето йонизатори за плотове филтрират Вашата чешмяна вода, преди да въведат електролиза за йонизиране. Йонизаторите за вода под плота се побират точно под мивката Ви, далеч от погледа, но се отличават със същата функционалност и ефективност като тези на плота.

Водни йонизатори TYENT

Изборът има значение!

Become part of the TYENT family. Get -5% on your order